YEEZY 700 V2 “Static”.

I juli fick vi se en sneak peek på den visuella debuten för adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Static” via vår Instagram. Idag får man nu en närmare titt på den grå silhuetten samt ny information om en ny färgsättning. De nya adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Mauve”.

I synnerhet placerar “Static” en vit- och gråtonad övre bestående av mesh överlägg, premium läder med mesh underlägg, en reflekterande häl och “Tre Streck” detaljer. Vi ser även en tjock vit fullängd BOOST mellansula som ger komfort och stabilitet. Sen har vi även den likvärdiga bruna varienten “Mauve” som har en övre bestående av mockaöverlägg, premium läder med mesh underlag samt en reflekterande häl. Det finns ännu inga officiella bilder på den silhuetten än bilderna från Stadium Goods som vi väljer att inte posta.

Däremot kan ni titta på adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Static” ovan. “Static” förväntas att ligga på 3000 SEK men ett officiellt brett utgivningsdatum har ännu inte dykt upp. Yeezymafia rapporterar att adidas planerar att släppa föremålet senast i december eller i början av januari 2019. “Mauve” kommer att ha samma prisklass och förväntas att släppas den 27:e oktober.