Succé varumärket öppnar nytt.

Axel Arigato är glada att meddela öppnandet av den nya Göteborgsaffären.

Det svenska modemärket Axel Arigato grundades år 2014 och började sin resa genom att sälja högkvalitativa premium-sneakers med en online fokus. Genom att förutse traditionella kanaler och samarbeta med kunder direkt, har varumärket snabbt fått en global existens och sålde till över 100 länder under det första året.

Varumärket blev så populärt att man redan år 2017 öppnade sin första fysiska butik i Soho i London. Samma år öppnade man även upp en temporär konceptbutik i Stockholm. Igår så öppnade de en ny butik och håller sig nära varumärkets rötter, i hemstaden Göteborg. Sin tredje totalt, bara några meter från huvudkontoret. Där jobbar drygt 35 personer idag och i London runt 60.

Bland konsumenterna hittar vi idag kändisar som Justin Bieber, Common, Wizkid, Ben Affleck, Sophie Turner och supermodellen Alessandra Ambrosio. Och i London säljs deras produkter på Harvey Nichols och Selfridges bredvid lyxmärken som Gucci och Balenciaga.

“Styrkan med en butik är hela kundrelationen, vi är trots allt ett varumärke och utan kunder är vi ingenting. Online har mängder av fördelar men vi kan aldrig titta vår kund i ögonen och fråga vad det är de vill ha. Interaktionen man har med sina kunder idag måste vara djupare.” säger Albin.

Ta en titt på den nya butiken som håller sin minimalistiska och stilrena standard med hjälp av Halleroed. Där man har använt sig av oväntade medier som asfalt, kontrollörs plattor och neon för att skapa en unik detaljhandel. 

Butiken är lokaliserad i Södra Larmgatan 7, 411 16 Göteborg