No. One

No.One är ett självständigt och uppkommande skovarumärke som fokuserar främst på konst, hantverk och teknik. Varumärket grundades i Venedig, Kalifornien i USA av den tidigare Native Shoes designern Mark Gainor. 

Nu är de tillbaka med sin senaste silhuett, Delta. Efter att ha undersökt modeller som Bravo och Charlie, så får man med de nya Delta skorna en tillbaka blick till det gymnasiala 80-talets stil. Varumärket hänvisar till en period där sportkläder vädjade till en nischmarknad innan de utvecklade livsstilen man har idag.

Silhuetten kommer i två färgställningar, en svart och en vit alternativ som båda är handgjorda med ett mineral färgat samt handpolerat Buffalo Sherpa kalvläder och erhålls från det ansedda franska garveriet Remy Carriat. Lyx sneakern är resultatet av ett traditionellt hantverk kombinerat med ett framåtgående tillverkningsteknik. Andra anmärkningsvärda accenter inkluderar en ren vit mellansula med subtila märkesaccenter vid sidan av skosnörningen och ett mjukt premium lammskinn innersula.

Skorna kostar 6200 SEK och båda iterationerna är tillgängliga för köp nu via varumärkets hemsida.