END. x adidas Consortium “Stan Smith”.

Den brittiska återförsäljaren END. visade nyligen bilder på den nya London butiken som öppnats. Detta gör den till den tredje och största END. butiken hittills.

Likt Glasgow och Newcastle butikerna, använder den nya lokalen även en konstnärlig och innovativ design där man ser en blandning av marmor, rostfritt stål och speglar.

Den två våniga, 8 500 kvm butiken kommer att rymma trendiga kläder och skor med en stor sneaker mur som omger hela hörnet av en glaserad fasad. Huvudgolvet centrerar sitt fokus kring ett style och grooming område, tillsammans med ett konceptuellt utrymme dedikerat till nya produkter och kampanjer av liknande slag.

Och för att fira lanseringen av sin exklusiva butik, har återförsäljaren END. har avslöjat ett nytt samarbete med adidas. Den gemensamma utgåvan är insvept i premium läder och har en ren och fräsch vit färgställning. Samarbetet innehåller den ökända Stan Smiths signaturen på plösen, samt END .s logotyp på hälen. Och såklart finns det även den ikoniska “Tre Streck” signaturen vid sidan av skorna.

Denna END.x adidas Konsortium utgåva är strängt begränsat till bara 100, och rafflas för tillfället via ENDs hemsida.

Checka in skorna ovan och ta en närmre titt på London lokalen här nedan.