ASICS samarbetar med Harmony Paris.

ASICS går ihop med Harmony Paris för att skapa en ny samling, GEL-Venture. David Obadia, kreativ chef för Harmony introducerar samarbetet i två nya färger och material, samtidigt som man behåller ASICS klassiska silhuett. Skornas signatur stötabsorberande GEL-dämpningssystem ger hållbarhet och dragkraft för att ta hänsyn till olika terrängar, samtidigt som man adderar en omformad mellansula för ökad komfort.

Skorna kommer att vara tillgängliga i två färger, en ljusgrå samt en mörkblå färgsättning som reflekterar Harmony Paris mönster och monokroma estetik. “Samlingen är kulminationen på ett års arbete som sammanför två universer som verkligen är olika, men i slutändan väldigt  komplementära. Jag är glad över att arbeta med ett sådant mytiskt varumärke som ASICS och att kunna kombinera vårt tillvägagångssätt för att skapa och vår syn på stil med sin känsla av prestanda” säger Obadia.

Utbyggnaden och samarbetet mellan ASICS och Harmony Paris, gör att vi kommer att se fler släpp under de kommande månaderna.

GEL-Venture släpps på Harmony Paris den 3 oktober, med en världslansering på skorna den 6 oktober.